3 augusti 2010

Stor & liten..


Morsan & jag tar det som ett väldigt gott betyg när vi först får beställning på en födelsedagspresent, en necessär, och sedan blir kontaktad angående att födelsedagsbarnet vill ha en till som matchar den första! :)
En stor och en liten necessär, passar superfint ihop eller var för sej..

Necessär modell större i blommigt tyg på vit botten. Foder i turkos bäck och bölja som matchar en av blommorna på yttertyget!

























Turkos rand i sidan..


















Necessären bak..













Liten necessär i samma yttertyg men med korallfärgat foder i bäck å bölja. Fodertyget matchar en annan av blommorna på yttertyget!

Necessär fram..






























Korallfärgad rand i sidan..


















Necessären inuti..


















..med praktiska fack för mindra saker..














Necessärer från Morsan & jag kostar från 125 kr och uppåt beroende på tygval och utförande! Necessärerna kan fås i en mängd tygkombinationer och kan även sys så att de matchar våra förvaringsbunkar! Blir finfint i badrummet/husvagnen/båten! :)

Idag tipsar Morsan & jag även om en supergod pastasås som vi precis tillagat och ätit (som gravid äter jag för sisådär 3-4 stycken för tillfället!!!).
Stek strimlad biff eller oxfilé (godast från charken) och bacon, krydda med lite salt, svart- och vitpeppar och paprikapulver. Häll matlagningsgrädde, creme fraiche och lite kalvfond över köttet när det fått färg. Häll i strimlad parika, gul och röd lök. Klipp färsk timjan och rör ner. Låt småputtra en stund! Serveras till favvopastan och chiabata med oliver. Gott gott!

Avslutar med en fin bild på valmo som blommade i trägården tidigare i sommar, bilderna på necessärerna är tagna samtidigt!













Ha de gott och va rädda om varandra!
Kramar från Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar