30 juni 2010

Söt necessär som passar stora och små!


Den här söta necessären, i lilaprickigt yttertyg och lilarutigt fodertyg, passar lika bra till stora som till små! Lagom storlek för liten resa eller utflykt, passar också bra i båten, husvagnen eller till förvaring i badrummet! Liten blomma gör den extra söt.. :)


























Liten ögla att hänga upp necessären i..


























Inuti ser necessären ut så här, med kardborreband som är lätt att öppna och stänga..


















Söt liten påsydd blomma..













Just den här necessären är redan såld, men liknande necessärer kommer att finnas i våran sommarbutik som öppnar den 10 juli. Vi håller till i det röda huset på Claras Torg i Årjäng. Det är "Clarorna" i Årjäng som håller sommarbutik och café där onsdag till söndag varje vecka under juli och augusti.

Necessärer från Morsan & jag kostar från 125 kr till 200 kr och just idag har jag sytt en kanonfin necessär i rosa och rödprickigt tyg som kommer finnas bland mycket annat till försäljning i det röda huset! Ta med er vänner och familj och kom å fika och kika! Ni är hjärtligt välkomna :)

Idag syr Morsan förvaringsbunkar i linnetyger med rosor och prickar, ljuvliga saker! Å jag fortsätter med fler tjusiga necessärer! Ikväll ska vi fota en snygg hissgardin i grönt linnetyg som en kund har beställt, den visar vi en annan dag! :)

Sköt om Er! Kram från Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar