11 juni 2010

Morsan & jag gillar (även) killar..

Morsan & jag har fått frågan om vi inte syr så mycke killkläder, men jovisst gör vi det! Men eftersom det mesta vi visar upp här i bloggen är beställda varor så blir det ju just det kunderna har beställt! Å det verkar som att tjejmorsorna är de som beställer mest just nu!
Men vi syr självklart även killkläder och gärna unisex kläder som kan gå i arv oavsett om nästa ägare av plagget är en tjej eller en kille!

De här kortbyxorna, eller knickers som de även kallas, är sydda i ljust jeanstyg med vit mudd i midja och under knät. Mudden är smalare och lite vidare, för det här är riktiga "att-växa-i-byxor".
Först kan man ha dem så att de nästan går ner till vristen, och sen kan man ha dem så korta man vill så länge de passar i midjan.. Annars kan man såklart köpa dem så att de sitter perfekt mitt på vaden eller under knät med en gång. Valet är ert, vi syr efter Era önskemål!

Fram..


















Lite smalare mudd i midjan..













Kortisarna bak..



















Blåvitrutig ballong på rumpan..


















Kortbyxorna är ungefär 40 cm långa och ca 26 cm i midjan. Storleken är ungefär från 1,5 år och uppåt beroende lite på vilket midjemått barnet har.. :)

Idag regnar det här i Värmland, perfekt sitta-inne-å-sy-väder med andra ord. Passar oss perfekt eftersom vi har massor att göra! Vi syr beställningsvaror, förvaringsbunkar i klassikt linne, bullfat i vaxduk,  pytte-kläder till bebis, necessärer med spetsar m.m... Sakerna får ni självklart se här allt eftersom de blir klara!

Ha en riktigt fin helg och ta vara på varandra! Kramar från Morsan & jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar