11 maj 2010

Byxor i långa rader..

Ja, nu har vi som sagt sytt och visat upp byxor i låga rader å inte ett enda par är likt det andra, å det är ju liksom det som är tjusningen med Morsan & jag-grejer! Det finns en hel del byxpar kvar att visa upp men de tar vi till hösten..
De här byxorna har vi sytt till Nora och de är riktigt söta!
Fram


















Bak..


















Snyggt med hela namnet på rumpan!













Byxorna är sydda med knapp och resår i midjan, smart att-växa-i-byxa, då man kan reglera midjan.













Det har som sagt blivit en hel del Morsan & jag-brallor i den här modellen och det förstår vi ju! För modellen är skön att ha på sej och praktisk både under överdragskläder och med strumpbyxor/långkalsonger under. Jeanstyget är såpass tunt att det även går att använda byxorna på sommaren utan att det blir för varmt.
En året-runt-byxa helt enkelt!

Modellen har blivit jättepoppis, men ändå kan den sys i oändligt många variationer eftersom vi använder olika tyger, färger, muddar eller syr på bokstäver, namn, fickor eller andra figurer och det är ju väldigt bra!

Så här ser det förresten ut på Westra Wermlands Sparbank i Årjäng om dagarna.. Morsan & jag har, som vi nämnt tidigare, ställt ut ett litet axplock av det vi syr på banken. Väl värt att spana in om ni har vägarna förbi!























Byxveckan är slut å framöver vill vi visa upp sommarkläder, hissgardiner, necessärer för vuxna och barn, förvaring och andra tjusiga grejer som vi också har sytt! Hoppas ni kikar in!  :)

Stor kram från Morsan & jag!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar